Hva kan vi hjelpe deg med?

Selge på auksjon:

Innlevering av objekter

Ønsker du eller vurderer du å selge objekter ved våre auksjoner, kan du sende en mail til skanfil@skanfil.no så vil en av våre dyktige auksjonsbeskrivere ta kontakt med deg innen kort tid for å avtale nærmere. Vi har avdelingskontorer i hele Norge samt i Uppsala i Sverige og i Århus i Danmark. 

Våre auksjonsbeskrivere vil gjøre en prisvurdering på de innleverte objektene og vi blir enig med selger om en eventuell minimumspris. Objektene vil så få en beskrivelse, bli fotografert og så vil de bli lagt ut på de auksjonene hvor de vil få størst publikum og mest sannsynlig best pris. Forut for offentlige auksjoner sendes det ut kataloger og det annonseres i media. Offentlige auksjoner vil også ha visning av objektene til publikum før auksjonsdagen. 

Selgersalær er 23-30 % av salgssum - avhengig av beskaffenhet, volum, salgbarhet. Salær på store og verdifulle samlinger/enkeltobjekter kan avtales individuelt. Minimumssalær er kr. 50,- pr. objekt + eventuell moms. Salær dekker kostnaden for hele salgsprosessen - vurdering, beskrivelser, foto, markedsføring, forsikring mm.

Les mer om innleveringsbetingelser på auksjon her

 

Oppgjør

Oppgjør til selger skjer først 5-6 uker etter at auksjonen er avsluttet grunnet ettersalg og evt. retur/reklamasjoner av objekter fra kjøper. 

Usolgte objekter returneres selger for selgers regning, realiseres til kr. 1,- i utrop på en av våre auksjoner eller selger kan velge at objektene blir solgt til høyest mulig pris og at inntektene skal gå til Den Norske Kreftforening.

Hvilken auksjon kommer mine objekt på?

På innleveringskvitteringen din vil du finne hvilken auksjon dine objekt kommer på. Onlineauksjonen vil gi deg ukenummer på innleveringslisten du får på mail.

Klikk her for å lese om våre auksjonskonsepter.

For å få et konkret svar kan du sende inn spørsmål her og vi svarer deg så raskt som mulig.

Hvordan leverer jeg inn til Tubfrim?

Her finner du informasjon om hvordan du kan levere inn objekter til Tubfrim