Slik lagrer du søk på Min Side

Når du har opprettet en profil på våre sider kan du lagre søkene du gjør slik at du lett kan finne tilbake til objekter som er interessante for deg. Dersom du ønsker det kan du også bli varslet på e-post når det dukker opp nye objekter som passer dine lagrede søk. Her viser vi hvordan du enkelt kan lagre, redigere og slette søk. Husk at hvis du har hatt lagrede søk på våre gamle nettsider så må du lagre disse søkene på nytt da de gamle søkene ikke blir overført til den nye profilen din. Slik lagrer du søk på våre nye sider. 

 

1. Gjør et søk på våre sider ved å skrive inn tekst i søkefeltet øverst. Du kan velge å bruke filtermenyen til venstre for å spisse søket din enda mer. Når du er fornøyd med søket du har gjort og ønsker å lagre klikker du på «Lagre søk»-knappen midt i menyen over søkeresultatet. 

Slik lagrer du søk 1

 

2. Du får nå opp en egen boks i vinduet der du kan redigere navn på søket ditt og velge om du ønsker å bli varslet på e-post eller ikke. Dette kan du også redigere senere på Min side. Klikk på «Lagre»-knappen for å lagre søket ditt. 

 

3. Du har nå lagret et søk. For å finne igjen listen over dine lagrede søk klikker du på profilen din, så «Min Side». På dine sider finner du dine lagrede søk under oversikten for «Min profil». Klikk på «Mine lagrede søk» for å komme til oversikten over dine lagrede søk. 

 

4. På oversiktsiden for dine lagrede søk kan du se alle søkene du har lagret, samt hvilke søk du ønsker å få e-post varsel fra. Dersom du ønsker å redigere søkene klikker du på «Redigere»-knappen. Da kan du endre både navn og om du ønsker e-postvarsel for søket. Dersom du ønsker å slette et lagret søk klikker du på «Slett»-knappen. 

 

Har du spørsmål om hvordan du lagrer søk? Ta kontakt med oss i kontaktskjemaet her så vil vi hjelpe deg så raskt vi kan.