Skanfil Oslo

Velkommen til Skanfil avdeling Oslo!

På hovedstadskontoret kan vi skilte med seks auksjonsbeskrivere med ekspertise som dekker hele Skanfils segment. Her kan du få hjelp til alt av filateli, både norsk og utenlandsk, brev, stempler og hele samlinger. Videre postkort og alt innen numismatikk fra inn- og utland med sedler, mynter og medaljer. Her kan du og få hjelp med reklameeffekter, samlerobjekter, autografer, våpen og krigsrelaterte gjenstander, leker, spill, bøker og tegneserier. Samt glass, porselen, antikviteter, bondeantikviteter, stein og mineraler, gull, smykker, ur, sølvtøy, kunst og asiatiske samlergjenstander.

Vi plasserer dine objekter der du vil få høyest tilslag på dine objekter, på enten Vårauksjon, Høstsauksjon, onlineauksjon eller Heureka-auksjon.

Hjemmebesøk er også mulig å avtale, samt vi kan formidle kontakt til sjåfør i Stor-Oslo om du trenger bistand til å levere dine objekter hos oss.

Du finner oss lett tilgjengelig og sentralt på Bryn i Oslo, i Brynsveien 12 i underetasjen. Bygget er merket B12 i rødt, samt du ser Skanfils skilt på fasaden. Kommer du til fots, sykkel eller kollektivt går du inn hovedinngangen og ned trappen, så ser du oss på venstre side. Kommer du med bil, kjør forbi bygget, ned til høyre og hold deg inntil bygget. På baksiden har vi to parkeringsplasser for våre kunder. Disse er gratis og tydelig merket med skilt på gjerdet og du trenger ikke å trekke billett. På baksiden har vi også en egen inngang til våre lokaler.

Kontakt oss gjerne i forkant på oslo@skanfil.no eller 928 61 850 for en hyggelig prat.

 

Kontakt oss

Postboks 6465 Etterstad
0605 Oslo

Besøksadresse:
Brynsveien 12
0667 Oslo

Åpningstider:
Man - fre: 09.00-16.00
Lør: Stengt

Telefon: 52 70 39 40
E-post: oslo@skanfil.no

Skanfil oslo avdeling resepsjon
Skanfil oslo avdeling brynsveien 12 bygg